Fanoušci předělávají nepovedeného Sonica
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Fanoušci předělávají nepovedeného Sonica

Fanoušci předělávají nepovedeného Sonica

David Plecháček

David Plecháček

2. 10. 2017 09:28 6
Reklama

Někteří ujíždí na těch největších bizarnostech. Na filmech jako je Žralokonádo nebo Supergator, na seriálech typu Jetelín nebo Terra Nostra, i na nejrůznějších soutěžích, jako je současné Take Me Out. Někteří možná mají slabost i pro podobné hry. A co potom, když se fanoušci rozhodnou vytvořit remake jedné takové.

Srovnávat Sonica s výše uvedenými odpady není možná fér, ale Sonic the Hedgehog, tedy hra původně z Xboxu 360 a PlayStationu 3 z roku 2006 vážně moc dobrá nebyla a málokdo by se k ní chtěl vracet. To se ale nedá říct o týmu, který si říká Sonic NEXT PC Team a který si vzal za úkol převést tuto nepříliš povedenou hru i na PC.

Novější engine toho příliš nezmění, a tak se sice pod hezčím vizuálním kabátkem bude skrývat stále stejně špatná hra. Autoři přiznávají, že z původní hry používají jen assety, zvuk a textury. I přes to ale fanoušci věří, že ke zrušení remaku nedojde, neboť je Sega podobným projektům většinou příznivě nakloněná.

Pokud by ale její zástupci smýšleli jinak, můžete si pod tímto odkazem stáhnout alespoň demo z úrovně Dusty Desert, a tak práce autorů nepřijde úplně vniveč. Alespoň tak zjistíte, jestli je staronový Sonic něco pro vás, nebo jestli by náhodou nebylo lepší investovat do Sonic Mania, která po celém světě sbírá skvělá hodnocení. Něco nám říká, že B bude správně.  

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama