Trailer Battlefront II odhaluje vše podstatné
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Trailer Battlefront II odhaluje vše podstatné

Trailer Battlefront II odhaluje vše podstatné

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

26. 9. 2017 14:26 11
Reklama

Vydání druhého dílu novodobého restartu on-line akce Battlefront se již kvapem blíží a podívat se díky tomu můžete na zcela novou upoutávku, které ve své podstatě nechybí vůbec nic z dnes již tak notoricky známého univerza Hvězdných válek.

Minout tedy nelze ikonický hudební doprovod, nekončící palbu blasterů (které v podání Stormtrooperů své cíle dokonce nemíjejí) ani hrdiny známé z bohatého univerza filmové ságy. Navrch se ve videu představí i John Boyega známý ze sedmé epizody a ten láká na aspekty druhého dílu hry.

Ten v porovnání s originálem přinese téměř trojnásobné množství lokací, hrdinů i ovladatelných vozidel, což v kombinaci s lákavým přídavkem v podobě příběhové kampaně viděné z pohledu té „zlé“ strany znamená každým coulem komplexnější zážitek.

Ten nabídne lokace rozdělené do všech tří ér představených filmovou předlohou a v případě multiplayeru hry i rozdělení do čtveřice tříd (Assault, Heavy, Specialist, Officer), z nichž každá pochopitelně nabídne odlišný zážitek i různé speciální schopnosti. To samozřejmě platí i při hře za samotné hrdiny.

Do začátku hra přitom nabídne hned pětici herních režimů, mezi něž se řadí Galactic Assault, který nabídne epické bitvy až pro 40 zúčastněných hráčů a Heroes vs Villains o soubojích těch dobrých a zlých. Následují režimy Blast, což znamená bitvy ve stísněných prostorách, Strike přinášející po mapě rozeseté úkoly a Starfighter Assault. Poslední jmenovaný přitom již známe a ten přenáší bitvy do vesmíru a představuje atraktivní letecké souboje.

Jak vidno, fanoušci Hvězdných válek se zjevně mají nač těšit. Star Wars Battlefront II vychází na konzolích a na PC již 17. listopadu a chybět pochopitelně nesmí ani příležitost předobjednávky na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama