Akce LawBreakers bude na víkend zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Akce LawBreakers bude na víkend zdarma

Akce LawBreakers bude na víkend zdarma

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

26. 9. 2017 09:03 3
Reklama

On-line akci LawBreakers od týmu Boss Key Productions se bohužel pro autory nedaří tak, jak by oni sami rádi a brzy po zahájení prodejů tak bylo jasné, že úspěch hry je zapotřebí nějakým způsobem nakopnout a že mohutná podpora hry bude nevyhnutelná. Na to konto CliffyB nedávno sdílel vizi svých dalších plánů se hrou a nově se k tomu dozvídáme i to, že se na nás chystá víkend hraní zdarma.

Ten se bude týkat pouze PC verze hry dostupné skrze Steam a nalákat by vás k této bezplatné ochutnávce probíhající od 28. září do 2. října mohl nový trailer, který si nebere servítky z pohledu svižnosti akce. To pochopitelně platí i pro hru samotnou, což jste ostatně měli možnost vycítit jak z naší recenze, tak i z tradičního Let's Play.

Přiložená upoutávka to navíc bere s humorem a ze hry dělá ještě o něco větší kovbojku, než jakou ve skutečnosti je. Nicméně zafungovat jistě může a další potencionální hráči se i díky ní jistě naleznou.

Nás v souvislosti s tím ještě zajímá to, jak jste na tom s LawBreakers vy sami. Zavadili jste o hru a získala si vaše hráčská srdce, anebo raději dáváte přednost konkurenčním titulům?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama