Sledujte půlhodinu hraní Shadow of War
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte půlhodinu hraní Shadow of War

Sledujte půlhodinu hraní Shadow of War

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

25. 9. 2017 14:08 9
Reklama

Jestliže máte pro strach ze spoilerů uděláno a nebojíte se zbytečného vyzrazování herního obsahu, tak se aktuálně můžete díky magazínu VideoGamer.com pokochat rovnou půlhodinou záběrů přímo z hraní chystaného akčního RPG Middle-earth: Shadow of War.

Záběry se v tomto případě věnují zejména dříve avizovanému dobývání pevností (náhled na tento prvek jste mohli vidět již například zde) a celkově pak lze spatřit řadu prvků známých i těch nových. V případě dobývání pevností se přitom lze těšit na maximální dynamiku s tím, že i zde se bude na charakteru hry podepisovat v originále představený systém Nemesis.

Celkově se však chystané pokračování tváří být jako co možná nejkomplexnější možné pokračování již tak dost vydařené a rozsáhlé hry. V některých složkách hry to samozřejmě není úplně ideální (viz kupříkladu představení mikrotransakcí), tak jako tak to ale vypadá na to, že se k nám již brzy nachystá kvalitní a povšechně zajímavý fantasy titul.

Middle-earth: Shadow of War vychází 10. října na konzolích i na PC a k předobjednání je hra pochopitelně i na Xzone. Tam k ní obdržíte i něco navíc a připomenout ještě ve finále můžeme naše vlastní dojmy z hraní hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama