Stahujte první díl Outlast i s DLC zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Stahujte první díl Outlast i s DLC zdarma

Stahujte první díl Outlast i s DLC zdarma

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

23. 9. 2017 10:20 1
Reklama

I tento týden vás rádi upozorníme na lákavou nabídku jednoho titulu zdarma. Tím je tentokrát vydařený horor Outlast a nabídka se týká i rovněž povedeného přídavku jménem Whistleblower.

Obě části příběhu si od nás v letech 2013 a 2014 odnesly sympatické hodnocení (recenze čtěte zde a zde) a připomenout určitě také můžeme tehdejší Hrajte s námi, ve kterém jsme si s Vojtou párkrát zaječeli jako malé holky.

Opět samozřejmě platí, že se jedná o nabídku časově omezenou a aktuálně tak na Humble Store můžete získat takzvanou Outlast Deluxe Edition zcela zdarma pouze po následujících pár hodin. Vybrat si přitom můžete formu distribuce (bez DRM či s aktivací na Steamu) i platformu (PC, Mac, Linux).

A jestliže tato dvoudílná série dosud unikala vaší pozornosti, tak vzpomenout můžeme určitě i na recenzi dílu druhého a pozvat vás můžeme rovněž i na Xzone, kde lze pořídit fyzickou kopii balíčku obou dvou dílů i zmíněného DLC.

Nečekejte však hutné souboje či klasický survival horor – v Outlast jde především o útěk a věřte nám, že utíkat je někdy důležitější než se stavět svým strachům čelem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama