Plošinovka Cuphead odhaluje vznik hudby
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Plošinovka Cuphead odhaluje vznik hudby

Plošinovka Cuphead odhaluje vznik hudby

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

19. 9. 2017 14:34 1
Reklama

Atraktivní retro plošinovka Cuphead není unikátní jen svým vzhledem (o jehož vzniku jsme psali zde), ale také zajímavou hudební složkou, která rovněž odmítá uniformnost ostatních titulů dnešní hudby. A právě na zákulisí vzniku hudební složky hry se můžete podívat přiloženém videu. To poodhaluje nahrávání skladby jménem Floral Fury.

I ta navrátí hráče o pěkných pár desítek let nazpět, a i z té ve finále čiší atmosféra kreslených filmů 30. let minulého století. O tu se z pohledu tvůrce stará skladatel jménem Kristofer Maddigan, který vede vybrané kapelníky ke kýženému výsledku.

O cestě k tomu však přiložené záběry pojednávají velmi skromně a jedná se tak mnohem spíše o ukázku směru, kterým se tvůrci celkově vydávají. A v takovém případě přiložené video funguje na výbornou a vy sami už se nyní můžete přesvědčit o tom, jak atmosféře hry dokáží svědčit například prvky swingu či jazzu.

Celé to má na starosti tým až 44 různých muzikantů a ve hře mimo jiné zazní i třináctičlenný orchestr. Samozřejmostí je v tomto případě i to, že s vydáním hry se plánuje vypuštění i osamostatněného soundtracku.

Nezávislý tým StudioMDHR Entertainment vydá Cuphead již 29. září na Xbox One i na PC a pro úplnost se ještě v níže přiloženém videu můžete podívat na to, jaký výsledek ona skladba Floral Fury přináší.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama