Kdy do Friday the 13th dorazí kampaň?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Kdy do Friday the 13th dorazí kampaň?

Kdy do Friday the 13th dorazí kampaň?

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

17. 9. 2017 11:03 2
Reklama

Multiplayerová akce Friday the 13th: The Game neměla sice nejhladší start, přízně hráčů se však dočkala i přesto a prodejům hry chyby a přešlapy nijak zvlášť zřejmě neublížily. A i díky tomu se tvůrci mohli vesele věnovat přípravě dalšího obsahu, o jehož další podobě nás aktuálně a na fórech hry informují.

Činí tak za pomocí přehledné infografiky, ze které lze vyčíst, že se hráči mohou těšit na nové postavy, oblečení, umělou inteligencí poháněné offline boty i další nášup map. Nejvíce nás však tuto chvíli zajímá příchod singleplayeru, který zřejmě vyjde až během zimy.

Kdy do Friday the 13th dorazí kampaň?
i Zdroj: Hrej.cz

K tomu tvůrci v onom příspěvku na fórech dodávají, že dříve slíbené datum vydání nestihli zejména proto, že hra stále ještě nebyla v nejlepší kondici. Nejprve se tedy zaměřili na ty nejviditelnější chyby a až poté se plánují soustředit na nový obsah, což v případě singleplayeru znamená dokonce i najmutí nových pracovních sil. Celkovou podobu dalšího plánovaného obsahu můžete každopádně vidět výše, přesná data konkrétních prvků hry však nehledejte.

K tomu se rovněž dozvídáme i o důvodech zpoždění aktualizací pro Xbox One – certifikační proces Microsoftu prý zkrátka trvá déle a jakmile se něco pokazí, tak je třeba začínat zcela nanovo.

Tak jako tak se hra zjevně může těšit dobré kondici a nás na to konto může zajímat již jen to, jaké máte s tímto titulem zkušenosti vy a zda vám absence slibovaného singleplayeru příliš nevadí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama