Trailer vyzývá k boji v AC: Origins
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Trailer vyzývá k boji v AC: Origins

Trailer vyzývá k boji v AC: Origins

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

15. 9. 2017 12:34 6
Reklama

V očekávané akční adventuře Assassin’s Creed Origins se hráči v roli chlapíka jménem Bayek postaví zlotřilému řádu jménem Order of the Ancients, který si klade za cíl ovládnout svět a nastolit v něm vlastní pravidla. A že to nebude žádná legrace, to nám dnes připomíná čerstvý trailer.

Ve své podstatě se v případě tohoto klanu jedná zřejmě o zárodek řádu templářů a o prvopočátky boje, který bude trvat po celá následující tisíciletí. Video samotné přitom vyzývá k okamžitému spuštění boje, neboť pokud se mocnému zlu nepostavíme ihned, tak starověký Egypt padne a trpět přitom budou zřejmě především nižší třídy pracujících dělníků.

Z hodin historie sice pochopitelně víme, že to až tak horké to zřejmě tehdy nebylo, nicméně i tak se můžeme těšit na řadu historických reálií a postav tak, jak jsme v sérii Assassin’s Creed ostatně za ta léta již zvyklí. Stejně tak se však dočkáme i značné dramatizace a akce bude jako vždy hrát prim.

O její podobě a o změnách například v soubojovém systému se můžete něco více dozvědět z našich dojmů přímo z E3, předobjednávky si pak můžete zařídit na Xzone, kde lze pořídit i doprovodné reklamní předměty. Hra samotná pak ve verzích pro konzole i pro PC vychází 27. října.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama