Rare odhalují taje Sea of Thieves
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Rare odhalují taje Sea of Thieves

Rare odhalují taje Sea of Thieves

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

15. 9. 2017 13:30
Reklama

Jestliže byste snad dosud a snaze Microsoftu navzdory netušili, co pirátská akce Sea of Thieves vlastně je, tak vám doporučujeme zhlédnout níže přiložené video, jež představuje seznam deseti nejdůležitějších charakteristiky hry.

Chybět přitom nesmí ani pro hru celkem typická nadsázka, a tak první bod hned pojednává o tom, kterak je právě toto ta pirátská hra, kterou jsme všichni (snad jen s výjimkou hráčů na PlayStationu) vlastně chtěli a která zprostředkuje to pravé dobrodružství plné pásek na oko a bytelných bárek.

Následuje příslib kooperačního zážitku, který bude odměňovat všechny nejen za pomocí virtuálních zlaťáků, ale samozřejmě také společnými zážitky. Ty se přitom budou odehrávat v barvitém světě plném tajných skrýší, útulných krčem a dalších kouzelných lokalit.

Chybět samozřejmě nesmí připomínka multiplayeru spojujícího hráče napříč zúčastněnými platformami (PC a Xbox One) a z technického hlediska pak stojí za zmínku ještě velká podpora youtouberů a streamování obecně. Sea of Thieves v tomto hledu nabídne dokonce možnost spolupracovat a živě vysílat zážitek až čtyř hráčů naráz.

Poté se již Rare jen (po právu) chlubí vlastními zkušenostmi a slibují vytrvávající podporu komunity, a to například i formou aktuálně probíhajícího testování hry. Do toho se můžete zkusit zapojit na oficiálním webu již nyní, teď už si každopádně nenechte ujít přiložené video. Tentokrát jde totiž o celkem hutný nášup záběrů a informací přímo ze hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama