Do Wildlands již míří PvP režim
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Do Wildlands již míří PvP režim

Do Wildlands již míří PvP režim

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

14. 9. 2017 07:32 3
Reklama

On-line akce Ghost Recon Wildlands je založená zejména na kooperativním hraní, tvůrčí tým Ubisoft Paris však slíbil dodat kompetitivní režim již před samotným vydáním hry, dosud a už od března letošního roku však ve hře chybí. To se však již brzy změní.

Francouzský vydavatel totiž slibuje brzký start otevřené betaverze, jež bude probíhat od 21. do 25. září na všech platformách naráz. Za zmínku přitom rozhodně stojí fakt, že betaverze bude dostupná i těm hráčům, kteří základní titul Ghost Recon Wildlands ani nevlastní.

Kompetitivní režim Ghost War se dnes navrch prezentuje dvojicí nových trailerů a k těm tvůrci přinášejí příslib toho, že taktické prvky základní hry budou pro vítězství důležité i v tomto případě. Na výběr přitom bude hned na dvanáct odlišných bojovníků.

Ti budou rozděleni do celkově tří tříd (assault, support a marksman), samotná beta však přinese prozatím jen polovinu postav. S těmi přitom půjde řádit na pěti z osmi při startu plánovaných map.

V základu betaverze nadále nabídne souboje dvou čtyřčlenných týmů s tím, že smrt znamená pro dané kolo konečnou a celkově se bude hrát na nejlepší ze tří zápasů. Pro bližší informace můžete zavítat ještě na blog Ubisoftu, ujít už si ale určitě nenechte přiložené trailery, jež mimo jiné představují některé z hratelných tříd.

Plná verze režimu Ghost War do hry dorazí následně ve formě bezplatné aktualizace tak, jak bylo původně slibováno.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama