Remake Outcastu se ukazuje v novém videu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Remake Outcastu se ukazuje v novém videu

Remake Outcastu se ukazuje v novém videu

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

12. 9. 2017 08:47 1
Reklama

Belgická akční adventura Outcast vzbudila ve své době velmi pozitivní ohlasy zejména netradičně pojatou technickou stránkou hry. Ta využívala technologii voxelů, ovšem ani po herní stránce nešlo o vůbec druhořadý projekt a fanoušci originálu díky tomu dlouhou dobu volali po pokračování.

To sice nějakou tu dobu v plánu bylo, nakonec z něj však naneštěstí sešlo. Smutní však být nemusíme, neboť ještě tento rok bychom se měli dočkat komplexního remaku původní hry. A právě ten se nám aktuálně prezentuje novou ukázkou.

Cutter Slade se vydává na neznámou planetu zachránit lidstvo před téměř jistým vyhlazením.

Ta slouží jako představení základních stavebních kamenů příběhu, v němž se hlavní hrdina Cutter Slade vydává na neznámou planetu zachránit lidstvo před téměř jistým vyhlazením. V tomto novém světě pak Slade potkává pokročilou mimozemskou civilizaci a spoustu příležitostí k dobrodružství.

Ta lze nalézt všude po krajině hry, jež je rozdělena do šesti odlišných regionů s tím, že každý slibuje být zcela unikátní a v každém z nich lze kupříkladu narazit na odlišnou formu odporu nepřátel světa, který je jinak hlavnímu hrdinovi zcela cizí a ve kterém je mnohdy považován za prostého vetřelce.

A zda právě tento vetřelec dokáže spasit lidstvo před téměř jistou záhubou, to budeme moci zjistit již brzy, neboť remake jménem Outcast: Second Contact by měl dorazit ještě během podzimu, a to na PlayStation 4, Xbox One i na PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama