Sledujte ukázku bitev v novém Divinity
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte ukázku bitev v novém Divinity

Sledujte ukázku bitev v novém Divinity

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

10. 9. 2017 11:24 11
Reklama

Divinity: Original Sin II, taktické akční fantasy RPG jako ze staré školy, se prezentuje novou ukázkou, jež se zaměřuje na odhalení specifických vlastností soubojů ve hře a láká tak na příští týden, kdy toto upovídané RPG dorazí na PC a o něco později pak i na konzole.

Komentovaná ukázka odhaluje možnost promyšleného přístupu k soubojům a lze díky ní tak spatřit, co všechno tento titul po taktické stránce nabídne. Kromě klasické magie obranné i útočné a útoků na dálku i na blízkost tak lze spatřit i například sympatický fakt ten, že vyšší pozice znamená zjevnou taktickou výhodu. Stejně tak kombinace dýky a neviditelnosti znamená výhodu jako žádnou druhou a možnost prohodit navzájem pozice jednotlivých postav také není zrovna k zahození.

Vidět také lze souboje za pomocí živlů a s ohněm tak lze zatočit za pomocí uměle vyvolaného deště a podobné vylomeniny, kterých hra zřejmě představí velké množství a které znamenají řadu cest k možnému vítězství.

A toho lze zjevně docílit i při bitvě s podstatně zkušenějšími bojovníky, což už si budeme moci všichni vyzkoušet již velmi brzy. Divinity: Original Sin II vychází na PC již 14. září. Datum vydání konzolových verzí snad bude následovat brzy poté.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama