Destiny 2 slaví úspěchy v počtu hrajících
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Destiny 2 slaví úspěchy v počtu hrajících

Destiny 2 slaví úspěchy v počtu hrajících

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

10. 9. 2017 14:28 6
Reklama

Pokud jste tento týden nadšeně naskočili do univerza Destiny 2, tak jste jistě postřehli, kterak ve hře nejste ani zdaleka sami. Destiny 2 totiž zažívá hotové hráčské hody a od Bungie se skrze Twitter aktuálně dozvídáme, že hru už běžně hraje i 1,2 milionu hráčů naráz.

Výsledek je to o to úctyhodnější, že tento titul prozatím dorazil pouze na dvě z celkově plánovaných třech platforem a se startem PC verze (jež dorazí 24. října) pak tato cifra ještě bez pochyb nadále výrazně naroste.

A zatímco si všichni zúčastnění mohou užívat aktuálně nabízený obsah, tak se rovněž dozvídáme i o jménu prvního plánovaného rozšíření. To se bude nazývat Curse of Osiris a hráče v rámci řady nových příběhových misí i dalších doprovodných aktivit zavede na Merkur.

Přídavek přinese rovněž nové kooperativní aktivity i dodatečné arény pro kompetitivní řádění a chybět navrch nesmí ani tematické zbraně i brnění.

Tyto informace o přídavku původně unikly skrze Xbox Store, následně však byly potvrzeny marketingovým ředitelem Ericem Osbornem. Zatím však neznáme datum vydání ani přesnou cenovku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama