4K patch zamíří do Zaklínače na PS4 Pro
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka 4K patch zamíří do Zaklínače na PS4 Pro

4K patch zamíří do Zaklínače na PS4 Pro

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

8. 9. 2017 10:17 3
Reklama

Jestliže jste snad ještě odkládali možnost rozehrát třetí díl herní ságy o Zaklínačovi jen proto, že jste snad doufali v brzké vydání zkrášlující aktualizace pro PlayStation 4 Pro, tak pro vás máme dobrou zprávu – ta totiž může dorazit nakonec již brzy.

Původně CD Projekt RED něco takového dělat nechtěl, poté ale došlo ke změně názorů a Zaklínač se na silnější z konzolí naučí novým kouskům. To samé pochopitelně bude platit i v případě Xbox One X.

Původně totiž CD Projekt RED avizoval, že se aktuálně bude plně věnovat pouze karetnímu Gwentu a dříve oznámenému a stále ještě blíže neodhalenému Cyberpunku 2077, nicméně společnost otočila a majitelé PlayStationu 4 Pro se mohou těšit na aktualizaci, která do hry přinese údajně dokonce i podporu 4K rozlišení.

Přesnou podobu patche ještě neznáme a nevíme tedy ani to, zda vývojáři kupříkladu nabídnou i možnost volby mezi vyšším rozlišením a svižnější snímkovací frekvencí, tak jako tak mohou být hráči touto pozorností jistě potěšeni.

Datum vydání zatím nicméně neznáme, původně sice Adam Kiciński z vývojářského týmu přislíbil vydání v řádu dnů, v prohlášení pro britský magazín Eurogamer však následně nadšení trochu zkrotil a slíbil pouze brzké představení detailů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama