2K lákají k demoverzi NBA 2K18
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka 2K lákají k demoverzi NBA 2K18

2K lákají k demoverzi NBA 2K18

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

7. 9. 2017 15:31
Reklama

Letošní ročník basketbalového NBA 2K se opět dočká hratelné demoverze. Ta míří na novější z konzolí, dostupná bude již od zítřejšího rána a poskytne ochutnávku pro ty, kteří jsou zvědaví, jak moc tvůrci dokázali za jeden rok pokročit.

Změny přitom letos spočívají zřejmě zejména v grafické stránce hry a pokrok by tedy mohl být vidět i cítit hned na první pohled. Nabídka na Xbox One i na PlayStationu 4 přitom v tomto případě znamená ochutnávku začátku příběhové kampaně a cestu hráče po takzvaném sousedství, odkud je zapotřebí se vypracovat až na vrchol samotné NBA.

Vedle zmíněných konzolí pak hra v plné verzi 19. září dorazí i na starší konzole a k tomu i na Switch a PC. Připomenout pak pro zajímavost ještě v tuto chvíli můžeme také zprávu o změně podoby přebalu hry.

Opět a stejně jako v případě minulého dílu hry přitom platí, že postup odehraný v rámci této demoverze bude možno následně přenést i do plné verze hry. Tu si nejen pro konzole můžete předobjednat například na Xzone, ujít už si ale teď určitě nenechte přiložený trailer a v diskusi se s námi následně můžete podělit o váš názor na módu oněch příběhových režimů v jinak ryze sportovních titulech.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama