Infinite Warfare brzy obdrží poslední DLC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Infinite Warfare brzy obdrží poslední DLC

Infinite Warfare brzy obdrží poslední DLC

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

6. 9. 2017 15:13
Reklama

S blížícím se datem vydání Call of Duty: WWII se také blíží ta chvíle, kdy své poslední slovo vyřkne aktuálně poslední díl série – Call of Duty: Infinite Warfare. Do této futuristické akce zamíří ještě v září poslední DLC balíček a tento se nám aktuálně blíže představuje.

Dodatečná dávka obsahu skrývající se pod jménem Retribution vyjde nejprve opět na PlayStationu 4, poté a dle zvyklostí zhruba o měsíc později zamíří i na platformy další. Tam všude se mohou hráči těšit na čtveřici nových map a na další rozšiřující obsah do hry.

Oněmi mapami jsou Carnage, Altitude, Depot 22 a Heartland. První jmenovaná Carnage je postapokalyptickou závodní tratí v kalifornii, Heartland je předělaným návratem mapy Warhawk z Call of Duty: Ghosts, Altitude je rozsáhlý futuristický obchodní dům a konečně Depot 22 je stísněná lokace představující trojici cest vedoucích mezi dvěma základními bázemi.

A přiložený trailer již blíže naznačuje atmosféru další a prozatím závěrečné kapitoly on-line zombie režimu. Ta nese název The Beast from Beyond a zavede čtveřici přeživších hráčů na opuštěnou vesmírnou bázi, na níž mimo jiné zazní i hlas Setha Greena.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama