Battlegrounds se prodává stále rychleji
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Battlegrounds se prodává stále rychleji

Battlegrounds se prodává stále rychleji

David Plecháček

David Plecháček

6. 9. 2017 08:38 9
Reklama

Několik dní před Gamescomem se mluvilo o sedmi milionech. Bezprostředně před akcí Microsoft potvrdil milionů osm. PlayerUnknown je ale nezastavitelný, a se svými Battlegrounds už přivítal deset milionů hráčů. To jsou dva nové miliony během dvou týdnů.

Je to stará a obehraná písnička. Battlegrounds je zkrátka v kurzu. A jak už to tak bývá, čím více se o hře mluví, tím více lidí jí zkouší a objevují její krásy. A protože se o PUBG mluví téměř neustále, tempo se zrychluje. Brendan Greene tak může slavit.

Kromě toho vám asi nemusíme říkat, která hra je na Steamu nejhranější. Jestliže je to přibližně týden, když jsme se radovali z chvilkového sesazení druhé Doty z trůnu, Battlegrounds je teď už na špici zcela neochvějně. Dota 2 hlásí včerejší peak 723 tisíc hráčů, zatímco Greene a jeho parta se mohou chlubit necelým milionem. Jeho pokoření je záležitostí několika mála dnů.

Navíc studio Bluehole čeká expanze na konzole. Zatím je jistý pouze port na Xbox One, na němž se neustále pracuje. Jestli se později dočkají i majitelé PlayStationu, kde se nachází další velká základna hladových krků, není prozatím stoprocentně jisté. Rozhodně se tak ale nestane dříve, než hra vystoupí z předběžného přístupu. To by se mělo stát do konce roku.  

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama