Ubisoft láká k přídavku pro Rainbow Six Siege
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ubisoft láká k přídavku pro Rainbow Six Siege

Ubisoft láká k přídavku pro Rainbow Six Siege

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

5. 9. 2017 09:31 8
Reklama

K uchopení zbraní a k návratu zpět na bojiště láká nový trailer pro přídavek Blood Orchid, jež aktuálně míří do on-line akce Rainbow Six Siege. Ten s sebou přináší zejména novou mapu a trojici nových operátorů.

V souvislosti s těmi můžeme připomenout dřívější odhalení jejich schopností i výbavy, náhled na ně přímo v akci a koneckonců chybět také nesměla ani letmá ukázka oné nové lokace.

Současný trailer je přitom dramatickým sestřihem všeho dříve textovou podobou představeného obsahu a v pohybu tedy můžete vidět kupříkladu nášlapné toxické miny (a které ani spatřit příliš nelze) či například oslepující granáty jedné ze specialistek z asijského Hongkongu.

Na své by si přitom díky trojici různorodých operátorů mohl přijít určitě každý. Pokud však hru ještě stále nemáte a její pořízení zvažujete, tak můžete zavítat například na Xzone, kde jsou k nalezení i obsahově vybavenější edice hry. U nových operátorů ale platí stále to, že je lze odemknout nejen zaplacením, ale také poctivým hraním. Jen to v takovém případě bude pochopitelně z hlediska času o něco náročnější.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama