Záběry z hraní Cuphead jsou to pravé retro
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Záběry z hraní Cuphead jsou to pravé retro

Záběry z hraní Cuphead jsou to pravé retro

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

3. 9. 2017 11:37 2
Reklama

Těch kvalitních plošinovek zřejmě není nikdy dost a zrovna kooperace dvou hráčů využívající Cuphead vypadá skutečně velmi unikátně. Retro styl se v tomto titulu mísí s moderní hratelností a celé to vypadá jako velmi zajímavý projekt. Ten koncem září zamíří na Xbox One i na PC, letmý obrázek si o hře však můžete udělat již nyní, a to za pomocí nových záběrů přímo ze hry.

Ty pocházejí z výstavy PAX West z amerického Seattlu a přinášejí komentovaný průchod začátkem hry. Na samotném komentáři záběrů se podílel i sám Major Nelson a spatřit díky tomu můžete vše podstatné, co bude činit z Cuphead dosud zřejmě dostatečně neokoukaný zážitek.

Ten byl mimo jiné vytvářen zcela ručně a jednotlivé scény se skládají až z několika vrstev malovaných obrázků. A pro podobný typ komiksově vytvářených malůvek typický třas přitom vzniká díky tomu, kterak jednotlivé vrstvy a objekty nikdy nejsou namalované zcela identicky. A to pro zajímavost ve finále znamená na 120 tisíc vytvořených animačních políček, z nichž všechny jsou vytvářeny pěkně postaru a především ručně.

O tímto způsobem vytvořené atmosféře už vám ale více napoví samotné přiložené záběry. Začátek videa je přitom tvořen ukázkou tutoriálu, který je unikátní již sám o sobě. Vedle toho pak záběry odhalují také herní obchod, v němž lze mimo jiné pořizovat i nové zbraně a speciální schopnosti.

Retro plošinovka Cuphead vychází na PC a na Xbox One již 29. září. Další platformy zatím v plánu nejsou, a i díky tomu si od hry Microsoft slibuje značnou pozornost. Cuphead přitom půjde hrát i mezi oběma platformami naráz a samozřejmostí je pak fakt, že jednou zakoupená hra znamená možnost hrát na kterékoli vybrané platformě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama