Divinity: Original Sin II v novém traileru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Divinity: Original Sin II v novém traileru

Divinity: Original Sin II v novém traileru

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

29. 8. 2017 07:27 2
Reklama

Již v polovině září zavítá na konzole a na PC pokračování izometrického fantasy RPG Divinity: Original Sin II, které svými ambicemi originál na míle překračuje a o kterém jsme se čerstvě dozvěděli například to, že přinese plnohodnotný dabing. A nově jej Larian Studios ještě více přibližují trailerem.

Ten představuje základní příběhové pilíře o osudu vyhnance zapovězeného dokonce i samotnými bohy světa Rivellonu. V tomto univerzu se každopádně hráči v rámci příběhu hry mohou těšit na vlastní osudy lemované taktickými souboji, obrovskou volností i skutečně pohádkovou grafikou hry. Tu přitom půjde prozkoumávat až ve čtyřech hráčích naráz, a to jak v on-line podobě, tak i v režimu rozdělené obrazovky.

Celkově se přitom současná ukázka zaměřuje na představení toho, co všechno tento titul dokáže nabídnout. Málo toho zřejmě nebude a pokud vás původní Original Sin dokázal zaujmout, tak v případě pokračování vedle určitě nešlápnete a množství voleb i drobných příběhů si své fanoušky zcela jistě získá i 14. září.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama