Hlava EA nesouhlasí s kritikou Andromedy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hlava EA nesouhlasí s kritikou Andromedy

Hlava EA nesouhlasí s kritikou Andromedy

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

24. 8. 2017 08:52 9
Reklama

Poslední pokračování velkolepé sci-fi série se ve světě nepotázalo s nejvřelejším přijetím. Nehledě na nekonečný proud screenshotů prezentujících úsměvně kiksující animace obličejů si Andromeda slízla své i za nedostatek singleplayerového obsahu, nezajímavé postavy nebo generický soubojový systém. Vůči kritice se však staví mírně skepticky Patrick Soderlund, muž sedící na nejvyšším stupínku hierarchie Electronic Arts.

V rozhovoru pro Game Reactor sice uznal, že se v mnoha ohledech mohlo studio vydat jiným směrem, jedním dechem však dodává, že má na titul mírně odlišný pohled, než většina herních kritiků. Čtvrtý Mass Effect považuje za skvělou hru a osobně jí řadí do škatulky “stojí za koupi”. Dle jeho slov recenzenti strhali v médiích hru “více než si zasloužila.” Současně s obhajobou Andromedy popřel i spekulace o úplném uložení série k ledu.

“Druhou věc kterou bych měl zmínit je, že Mass Effect je série s obrovskou základnou fanoušků a poslední dobou jsem hodně slýchal lidi tvrdit: ‘ou, EA už další Mass Effect dělat nebudou’. Nevidím jediný důvod, proč bychom se neměli vrátit k Mass Effectu. Proč ne? Je to úchvatný svět, je milovaný, má spoustu fanoušků a je to hra která toho pro EA a BioWare udělala spoustu. Na co si ale musíme dát pozor je to, že pokud se někdy k Mass Effectu vrátíme, musíme si být jisti že ho přineseme tak jak se sluší a patří a že bude čerstvý a neokoukaný. Úkol můj a Caseyho (Hudsona), a taky BioWare a týmu Mass Effect, je vymyslet jak na to. Což zatím nevíme, ale jednou budeme,” uklidňuje příznivce série a vrací do světů lidí, turianů, quarianů a asari trochu naděje.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama