Ubisoft odhaluje gameplay AC: Origins
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ubisoft odhaluje gameplay AC: Origins

Ubisoft odhaluje gameplay AC: Origins

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

22. 8. 2017 13:00 16
Reklama

Po CGI ukázce nejnovějšího přírůstku do série Assassin’s Creed tu máme video další, to tentokráte ale již pochází přímo ze hry a spatřit tak můžeme enginem poháněnou strkanici, kterou spustil mocenský boj několika známých historických postav.

Mezi ty patří i sám Julius Ceasar a Kleopatra a tato slavná dvojice se pouští do křížku nejen s koloběhem dějin, ale v rámci odpovídajícího dramatického střihu také s naším protagonistou jménem Bayek.

A to už jde pochopitelně do tuhého, neboť tato postavička má v příběhu hry nejen pevně dané místo, ale především také svoji sadu úkolů, které budeme muset dějinám navzdory plnit a ke splnění kterých se budeme prokousávat mimo jiné i přepracovaným soubojovým systémem.

O specifikách toho se pak můžete dočíst více například v našich prvních dojmech přímo ze hry, teď už si ale nenechte ujít novou ukázku, která sice nemusí oplývat přehnanou historickou přesností, zaujmout však svým zpracováním jistě dokáže:

Assassin’s Creed Origins vychází 27. října na PC i na konzolích a na Xzone si můžete předobjednat nejrůznější edice hry, a to včetně jedné vyložené božské.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama