Destiny 2 představuje launch trailer
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Destiny 2 představuje launch trailer

Destiny 2 představuje launch trailer

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

22. 8. 2017 09:23
Reklama

Vydání očekávané kombinace on-line FPS a chytlavého RPG jménem Destiny 2 se blíží a je to právě nový launch trailer, který nám odhaluje, kterak jde patřičně do tuhého. Ve videu lze předně spatřit antagonistu hry Dominuse Ghaula, který se s lehkostí Dartha Vadera prochází po okupací získaném území. Na tom by nebylo nic až tak zvláštního, jenže v tomto případě se jedná o naši planetu.

A to se prostě nedělá a taková drzost se musí jak jinak než patřičně potrestat. Většina bojovníků přitom zjevně prchla z poslední bašty lidstva pryč, ti přeživší byli popraveni a Destiny 2 tak zcela očividně nenabídne příběh pojednávající o obraně, ale o útoku a o zoufalé snaze získat zpět to, co k nám právem a po pár tisíciletí neodmyslitelně patří.

Samotná ukázka je již sama o sobě příslibem toho, že se v Bungie poučili z předchozích chyb po stránce vyprávění a představí příběh nyní podstatně ucelenější. Ten bude navíc vyprávěný celý ve hře samotné, nikoli tedy kupříkladu za pomocí sběratelských Grimoire karet. Více než dvě minuty záběrů nadále kombinují CGI se záběry ze hry a přináší nejen příslib tuhého souboje dobra se zlem, ale také humorem odlehčené chvíle.

Destiny 2 vychází na konzolích již 6. září, na PC pak hra dorazí 24. října. Předobjednávat můžete na Xzone, kde bude k mání i limitovaná edice sněhobílé konzole s přibalenou hrou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama