Microsoft láká na podporu indie her
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Microsoft láká na podporu indie her

Microsoft láká na podporu indie her

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

21. 8. 2017 12:24 3
Reklama

Microsoft v rámci prezentace svého aktuálního i chystaného portfolia her připomněl i program ID@Xbox, v rámci něhož láká nezávislé tvůrce k tomu, aby publikovali své hry i na Xboxu. A že se v následujících měsících mají hráči nač těšit, tak o tom již svědčí následující ukázka.

Ta ukazuje tituly ve většině případů multiplatformní, často se však jedná o konzolovou exkluzivitu. Pro bližší informace o každé z her pak stačí kliknout na odkaz dole pod článkem, kde na kartě hry v naší databázi můžete nalézt všechny základní informace.

Video každopádně láká na maximální diverzitu i neokoupané nápady a popořadě odhaluje řadu zajímavých her. Mezi ně patří on-line akce Unruly Heroes, napínavá akční detektivka Hello Neighbor, Xbox One verze on-line RPG Path of Exile, postapokalyptická akce Raiders of the Broken Planet, karetní Fable Fortune, Tacoma od tvůrců povedené adventury Gone Home, retro plošinovka Cuphead, konzolová verzie Playerunknown’s Battlegrounds, komiksový Battlerite, akční Strange Brigade, MMORPG Black Desert, vlaková simulace Train Sim World: CSX Heavy Haul, Robocraft Infinity a nakonec i ambiciózní on-line RPG Conan Exiles.

A to samozřejmě není vše, jde jistě jen o výčet toho zajímavějšího, Microsoft však má zjevně po stránce nezávislých a menších titulů hráčům na Xboxu co nabídnout. Tím to však stále ještě nekončí, neboť jen o indie hrách aktuálně řeč není.

Vedle toho se totiž hráči na Xbox One i na PC do konce roku dočkají rovněž remasterovaných a rozlišení 4K podporujících edicí starších rodinných her, kam patří Zoo Tycoon: Ultimate Animal Collection, Rush: A Disney Pixa Adventure a Disneyland Adventures.

Cena každé z těchto her pak bude stanovena na 30 eur, tedy v přepočtu odhadem necelých 800 korun, k mání by měly být ještě před startem vánoční sezóny a všechny tři hry nabídnou podporu Kinectu. Náhled na ně pak můžete spatřit v přiložené galerii.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama