Manažer BioWare by rád vyvíjel další ME
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Manažer BioWare by rád vyvíjel další ME

Manažer BioWare by rád vyvíjel další ME

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

21. 8. 2017 09:39 2
Reklama

Zatím to vypadá, že by série Mass Effect po nepříliš nadšeně přijatém posledním díle mohla dojít do slepé uličky, nicméně i tak se naleznou hlasy vypovídající o tom, že by Andromeda nemusela být tím posledním slovem, které tato sága na poli her vyřkla. Aktuálně se pak o tuto zprávu postaral generální manažer týmu BioWare, Casey Hudson.

Ten se nedávno do týmu BioWare opět navrátil a v souvislosti se sérií Mass Effect nově v reakci fanouškovi na Twitteru odpověděl ve smyslu tom, že on sám by se k sérii v budoucnu určitě rádi vrátil. A zrovna Hudson by v týmu slovo mít mohl, nicméně toto pochopitelně nelze brát ještě jako jakoukoli konkrétnější formu náznaku či oznámení.

V minulosti jsme přitom ale již byli podobných komentářů svědky a tehdy se ukázaly být pravdivé a stejně tak bychom mohli mít v čerstvé paměti i to, že v BioWare myslet dopředu rozhodně umí. Nedávno jsme totiž psali kupříkladu o tom, že minimálně v případě série Dragon Age tým vždy myslel alespoň na dvě volitelná pokračování odpředu, zda tomu tak je i v případě Andromedy, to je pochopitelně otázkou.

Jak to dopadne, to tedy ukáže až čas, nyní si jen můžeme připomenout prostý fakt ten, že singleplayerová složka hry se již nedočká žádných dalších aktualizací ani jakýchkoli jiných forem přídavku. Multiplayer hry však bude dostávat péči i nadále a spolu s ním slibují BioWare rovněž pokračování příběhu ve formě knih či komiksů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama