Remaster BioShocku míří na Mac
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Remaster BioShocku míří na Mac

Remaster BioShocku míří na Mac

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

18. 8. 2017 15:01 7
Reklama

Tým Feral Interactive je zodpovědný za řadu portů nejrůznějších titulů pro Mac a Linux a na desetileté výročí vydání prvního BioShocku si tito tvůrci nachystali parádní překvapení pro majitele strojů s Mac OS. 22. srpna totiž vydají remasterovanou verzi prvního dílu série.

Ta byla ve své zrenovované edici součástí nedávno vydané kolekce, nicméně ta jako celek zůstává této platformě zapovězena a stejně tak zatím nepadlo slovo ani o možnosti portu dalších dílů. I tak se ale jedná o příjemné překvapení pro ty, kteří to po těch letech s největší pravděpodobností jistě již něco podobného snad ani nečekali. Hráči na Mac OS přitom dosud zcela ochuzení nebyli, neboť původní verze hry i její druhý díl již na stejném místě dostupné jsou. Zároveň mělo tyto porty na starosti stejné studio a o očekávaných kvalitách hry si tak mnozí již obrázek dokáží udělat na základě her předchozích sami.

Hra bude dostupná jak na App Store, tak na Steamu i v interním obchodu zmíněných tvůrců. Cenu vydavatel stanovil na 20 dolarů, což v přepočtu znamená necelých 500 korun, za které se bude moci do zkázou postiženého podvodního města Rapture podívat i další várka hráčů.

Recenzi výše zmíněné ucelené kolekce můžete nalézt zde, k zakoupení ji pak v krabicových verzích pro konzole můžete nalézt například na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama