Monster Hunter: World v novém videu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Monster Hunter: World v novém videu

Monster Hunter: World v novém videu

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

18. 8. 2017 14:16 1
Reklama

Capcom vydává novou ukázku z Monster Hunter: World, dalšího velkého pokračování série a odhaluje tak taje i krásy fantastického otevřeného světa i neuvěřitelných bestiích, jež jeho zdánlivě nekonečné pláně obývají.

Ukázka nabízí pohled na region jménem Wildspire Waste, ve kterém se to zjevně hemží smrtelně nebezpečnými bestiemi, které jen čekají na vhodnou příležitost a na to, aby mohly hráče vytrestat za jeho nezřízenou troufalost.

Spatřit přitom můžeme potvory skutečně nejroztodivnějších tvarů i velikostí a tyto předvádí nápadité útoky sestávající nejen z prostého kousání, klování anebo snahy vyškrábat oči, ale vidět můžeme například také bestie plivající i ty, co rády vrhají čerstvě vyhrabané kamení.

Stejně tak přiložené záběry nabízejí ochutnávku a drobnou ukázku kooperativního multiplayeru, který hra v tomto případě nabídne a ve kterém se až čtyři hráči budou moci pustit do bojů naráz. Plnit přitom budou moci stejnou sadu úkolů jako ti hráči, kteří se rozhodnou svět hry prozkoumávat po vlastní ose.

Monster Hunter: World vychází počátkem příštího roku na konzolích a o něco později dorazí hra také na počítače. Ujít si také nenechte aktualizovanou galerii, jež čerstvou ukázku doprovází.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama