Týden před vydáním F1 lákají Codies na změny
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Týden před vydáním F1 lákají Codies na změny

Týden před vydáním F1 lákají Codies na změny

David Plecháček

David Plecháček

17. 8. 2017 10:00 1
Reklama

Opakovaně připomínáme, že letošní podzim bude závodní. V záplavě her, které smrdí po spáleném benzinu, bychom ale mohli zapomenout na monoposty, jejichž motory nezní jako několikasetčlenné stádo koní, nýbrž jako o něco výkonnější sekačka na trávu. Na druhou stranu ale Formule 1 od Codies patří pravidelně k tomu nejlepšímu.

Letošní ročník opět slibuje být tím nejlepším a největším v letité historii celé série. Jelikož F1 2017 vychází prakticky za týden, možná bychom si mohli říct důvody, proč tomu tak je. Hovoří o nich například Lee Mather, kreativní ředitel hry v britském studiu Codemasters. „Naše novinka není největší jenom proto, že jsme přidali klasické monoposty a značně rozšířili kariéru, ale udělali jsme i několik vylepšení,“ říká.

Nicméně právě historické vozy a kariéra bude asi tím nejskloňovanějším. Samozřejmě nás čeká oficiálně posvěcený ročník závodů sezóny 2017. Vedle toho si ale můžeme vytvořit šampionát podle vlastního gusta s odlišnými pravidly a ostatně i s odlišnými vozidly – včetně již zmíněných historických. „Myslíme si, že šampionát bude mezi fanoušky hit. Umožňuje závodit s formulemi oproti Světovému poháru trochu jinak, což do hry přidává  různorodost,“ říká Mather.

Vedle dvaceti tratí se představí i čtyři zkrácené, v Británii, Bahrainu, USA a Japonsku. Těšit se můžete i na speciální noční Monako. Nechybí ani online část, v níž se můžete připojit k libovolnému závodu nebo si vytvořit vlastní párty. Matchmaking by měl fungovat o něco lépe, Codies upravili i online statistiky a leveling systém. A také vydali trailer, který ukazuje, jak novinka vypadá:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama