EA poodhalují příběh Madden NFL 18
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka EA poodhalují příběh Madden NFL 18

EA poodhalují příběh Madden NFL 18

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

17. 8. 2017 10:35 3
Reklama

Včera jsme vás informovali o brzkém vydání Madden NFL 18 a stejně tak jsme psali o tom, že tentokrát do hry dorazí i unikátní příběhový režim (ten přitom oslavil premiéru v loňském ročníku FIFA), bližší detaily si však tvůrci ještě schovávali. Čerstvě vydaná ukázka však zachází do bližšího detailu a můžeme se tedy podívat, jak onen příběh hry vlastně vznikal.

Příběhový režim hry se jmenuje Longhshot a z níže přiložených záběrů se dozvídáme, kterak jde o příběh o honbě za již jednou ztraceným snem. Tím je samozřejmě snaha dosáhnout co možná nejvěhlasnějšího statusu v řadách hráčů amerického fotbalu, zcela jednoduché a především přímočaré to však být určitě nemusí a na to konto EA slibují mimo jiné přinést i řadu voleb.

Ve své podstatě má jít o integraci napínavého sportovního filmu do hry, kterou již z minulých ročníků znají všichni fandové série. Největší výzvou přitom pro tvůrce byla právě tato integrace – jak projit zážitek ze hry amerického fotbalu s napínavým snímkem z tohoto univerza?

Více vám již každopádně může prozradit přiložená ukázka, na Xzone pak určitě můžete zajít pro předobjednávku hry. Ta dorazí 25. srpna na Xbox One a na PlayStation 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama