Crackdown 3 nestihne letošní termín vydání
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Crackdown 3 nestihne letošní termín vydání

Crackdown 3 nestihne letošní termín vydání

Pavel Makal

Pavel Makal

17. 8. 2017 09:28 5
Reklama

Těšíte se na Crackdown 3 a věříte, že si jej ještě letos zahrajete? Smůla. Microsoft totiž slibované datum vydání, připadající na 7. listopadu, bohužel opět nedodrží. Namísto toho by se hra na pultech obchodů měla objevit na jaře příštího roku.

Shannon Loftis, generální manažerka Microsoft Publishing Studios situaci vysvětluje tím, že vydavatel chce dát vývojářům z týmů Reagent Games, Sumo Digital a Cloudgine čas navíc, aby mohli hráčům nabídnout skutečně kvalitní herní zážitek. No, už se těšíme, až nám Phil Spencer zase poví něco o tom, jak vývoj pokračuje skvěle, nedávno hru sám hrál a máme se na co těšit. A tu o Scaleboundu znáte?

Loftis ve vyjádření pro server Polygon uvádí, že Crackdown 3 je velmi ambiciózní titul a společnost si chce být jista, že jej vydá v té správné podobě a v ten pravý čas. Každý aspekt, tedy příběhová kampaň, kooperativní režim i kompetitivní multiplayer musí být prvotřídní. Správně vybalancovat všechny tři součásti hry je náročné a vývojáři podle manažerky čas navíc dobře zúročí.

Pokud vás na letošní E3 nemile překvapila grafická podoba hry, nemáte prý házet flintu do žita. Vývojáři prý ukazovali jen preview verzi a do té finální se ještě mnohé změní. A i když měl Crackdown vyjít současně s Xbox One X a jeho posunutí znamená zásah do startovního lineupu konzole, můžeme se prý těšit na celou řadu jiných her, jako je Forza 7, Cuphead nebo PlayerUnknown’s Battlegrounds. Věříte, že Crackdown 3 vyjde, nebo bude mít stejný osud jako Scalebound? A těšíte se na tuhle hru vůbec? Dejte nám vědět v komentářích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama