Madden NFL vychází příští týden
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Madden NFL vychází příští týden

Madden NFL vychází příští týden

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

16. 8. 2017 10:00 5
Reklama

Fanoušky virtuální podoby amerického fotbalu by mohlo potěšit to, že nový ročník Madden NFL dostává datum vydání a spolu s tím se dozvídáme i o tom, že v EA plánují podpořit silnější konzolový hardware.

Madden NFL 18 vychází již příští týden 25. srpna a hned na startu bude podporovat PlayStation 4 Pro a nabídne volbu rozlišení – 4K znamená ostřejší obraz, v 1080p pak na druhé straně hra poběží neustále v 60 snímcích za vteřinu. Volba 4K přitom ale nutně neznamená razantní propady snímkovací frekvence a i zde EA slibují, že v klíčových oblastech hra poběží v 60 snímcích i ve 4K. S vydáním Xbox One X pak mohou i fanoušci z druhé strany barikády očekávat podporu výkonnější konzole, a to i včetně HDR. Podpora HDR je nicméně zatím u PS4 neznámou a vypadá to aktuálně spíše tak, že dorazí až ve formě dodatečného patche.

Nicméně není zapotřebí čekat až do 25. srpna – předobjednávka takzvané G.O.A.T. edice hry totiž znamená přístup do hry o tři dny dříve, to však stále ještě není vše. Předplatitelé služby EA Access se totiž na Xbox One mohou těšit z toho, že se jim hra otevře již zítra, nevíme však, zda nepůjde o časově omezenou nabídku (u minulého ročníku bylo totiž touto formou dovoleno odehrát maximálně 10 hodin).

Aktuální ročník každopádně přinese mimo jiné i zcela nový příběhový mód, který si jistě vezme inspiraci z režimu, který slavil premiéru v loňském ročníku fotbalu FIFA. Jeho ukázku si pak můžete připomenout níže v jedné z předešlých ukázek ze hry:

Hru si každopádně můžete pochopitelně předobjednat i u nás na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama