Shadow of War nabídne endgame
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Shadow of War nabídne endgame

Shadow of War nabídne endgame

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

15. 8. 2017 12:45
Reklama

Osobně mi takzvaný endgame obsah v Shadow of Mordor určitě nechyběl – za pár desítek hodin bylo hotovo, hra dokončená na 100 %, příběh dopovězen a já odcházel spokojen, zřejmě ale řada hráčů chtěla něco víc. A na konto takových nářků tvůrci pokračování odhalují sympatické informace o tom, že s koncem hry ještě řádění ve Středozemi nutně končit nemusí.

Snad nevyzradíme příliš mnoho, když napíšeme, kterak v základu Shadow of War končí tehdy, když Talion obsadí celý Mordor. Tím se uzavře poslední rozepsaná kapitola příběhu (tedy alespoň prozatím) a měl by nastat i konec hry, jenže to nemusí být tak úplně pravda.

Hráči totiž poté budou mít možnost pustit se do drobných kampaní jménem Shadow Wars, ve kterých se karta obrací a v nichž budou muset hráči bránit své těžce získané pevnosti před protiútoky Sauronových vojsk. Takové dobývání bude rozdělené do několika fází a útoky i jejich obtížnost se bude stupňovat.

V případě neúspěchu pak daná pevnost opět padne do Sauronových rukou, což je dost velkou komplikací již samo o sobě, nicméně v takové situaci se může stát navíc ještě to, že na Talionovu stranu získaný orský vůdce díky porážce padne do zajetí. A v tu chvíli se může objevit i úkol v podobě záchrany cenného pomocníka.

Motivací a odměnou za tyto souboje navíc pak hráčům bude jeden unikátní konec hry navíc, který slibuje ještě více provázat příběh dvojice her s původní knižní trilogií.

Celé to zní každopádně relativně zajímavě, o kvalitách hry se nicméně budeme moci přesvědčit nejdříve 10. října, tedy o něco později, než jak bylo původně avizováno. Svoji vybranou verzi hry si pak můžete předobjednat například na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama