Beta CoD: WWII startuje příští týden
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Beta CoD: WWII startuje příští týden

Beta CoD: WWII startuje příští týden

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

15. 8. 2017 10:22 4
Reklama

Uzavřená multiplayerová betaverze nadcházejícího dílu série Call of Duty odstartuje poprvé o víkendu 25. srpna a k jejímu vyzkoušení láká vydavatelství Activision novým trailerem. Zadarmo však taková ochutnávka přeci jen nebude.

Uzavřený charakter tohoto betatestu totiž spočívá v tom, že do této fáze testování se dostanou pouze ti hráči, kteří si hru předobjednají a zaplatí, a to navíc nejprve pouze majitelé PS4. Ten následující víkend, tedy od 1. září, se pak beta na PS4 objeví opět, tentokrát se však dočkají i hráči na Xbox One. O PC betaverzi však aktuálně nepadlo ani slovo.

Během obou víkendů se hráči každopádně mohou těšit na mapy pojmenované Pointe Du Hoc, Ardennes a Gibraltar a stejně tak betaverze nabídne rovněž trojici režimů. Tam patří klasický týmový deathmatch, Domination, Hardpoint a také na obraně a útoku založený zcela nový režim pojmenovaný War.

Omezení se budou týkat možné maximální úrovně i zbraní a výbavy, kterou půjde získat a vyzkoušet.

Celkem úctyhodný výčet vlastností bety pak doplňuje ještě informace o divizích, jež jsou rovněž novinkou v novém dílu série a které nahrazují dříve známé úpravy postav. Beta jich každopádně nabídne všech pět (tedy Infantry, Expeditionary, Airborne, Armoured a Mountain Division), omezení se však budou týkat možné maximální úrovně i zbraní a výbavy, kterou půjde získat a vyzkoušet.

Stejně tak betaverze neukáže nový sociální prostor jménem Headquarters (bližší informace si o něm můžete přečíst zde), i tak se ale jedná o celkem slušnou porci obsahu a všichni předobjednávající se tak jistě mají nač těšit.

Samotná předobjednávka je pak samozřejmě možná i u nás na Xzone, kde si lze rovněž zajistit některou z prémiových edic hry. K plnohodnotnému návratu do druhé světové války ve velkém stylu pak dojde již 3. listopadu. Připomenout pak na to konto jistě můžeme ještě naše dojmy z E3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama