Battlefront 2 láká na nový dogfight režim
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Battlefront 2 láká na nový dogfight režim

Battlefront 2 láká na nový dogfight režim

David Plecháček

David Plecháček

15. 8. 2017 09:19
Reklama

Opět o novém Battlefrontu? To tu příliš dlouho nebylo. Vydavatel nicméně oznámil další novinky k nadcházejícímu ambicemi protkanému titulu od studia DICE. Vývojáři se totiž rozhodli, že by letecké souboje potřebovaly trošičku předělat. Novinky DICE představí na nadcházející akci v Kolíně nad Rýnem. Na Gamescomu.

EA teasuje, že budou „souboje výrazně vylepšené s rozdílným a vylepšeným ovládáním, s možností úprav jednotlivých letounů a týmovou hrou založenou na rozdílných rolích hned několika členů týmů“. To není vše – do druhého Battlefrontu totiž míří i nový letecký režim.

Jmenuje se Starfighter Assault, v němž vystupují postavy ale i lodě z původní trilogie Hvězdných válek. EA plánuje ukázat demo taktéž na Gamescomu, včetně mapy Fondor: Imperial Shipyard. Doufejme, že se k tomuto obsahu naši dva vyslanci Vojta a Pavel dostanou.

Pokud ne, nemusíte zoufat. Na říjen se chystá beta, jejíž součástí tyto novinky budou. Tedy jak nový režim, tak mapa Fondor. Pokud byste rádi otestovali něco „starého“, můžete se těšit na Galactic Assault na Theedu ať už v roli republikánských klonů nebo separatistických droidů. Plná verze poté na PC, PS4 a XO vyjde 17. listopadu. Předobjednat si jí můžete na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama