PlayerUnknown možná po BG udělá survival
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka PlayerUnknown možná po BG udělá survival

PlayerUnknown možná po BG udělá survival

David Plecháček

David Plecháček

11. 8. 2017 11:29 4
Reklama

Vzpomínáte na loňskou E3 a Hidea Kodžimu, kterak jako rocková hvězda nastupoval před své ječící fanoušky? Následující půl rok se nemluvilo o nikom jiném. Letos se ale v těchto měsících hovoří o člověku, který je v současnosti možná stejně tak populární, a to ani na žádné E3 nebyl. Brendan Greene je nyní prostě v kurzu.

PlayerUnknown stále ladí se svými jihokorejskými přáteli své Battlegrounds, ale i když je vydání stále poměrně daleko a verze pro konzole ještě dál, lidé se začínají ptát, co tato nenadálá superstar bude dělat v budoucnu. Bude se držet jako správný kovář svého kopyta, nebo bude fušovat do zelí jiným?

Vždyť ať už jde o Battle Royale, H1Z1 nebo Battlegrounds, stále se jedná o stejný žánr a Greene jej stále posouvá kupředu. Na druhou stranu se říká, že všeho moc škodí. A i PlayerUnknown by chtěl změnu: „Rád bych vytvořil survival hru. Mám rád DayZ, ale pro tento žánr mám své vlastní nápady, a chtěl bych vytvořit hru, kterou bych chtěl hrát,“ řekl Greene pro záříjový Game Informer. „Ze stejného důvodu jsem před lety začal s tímto žánrem.“

Greene pochopitelně doufá, že i další jeho hry by byly takové, o kterých by si hráči říkali, že je chtějí hrát. „I kvůli úspěchu Battlegrounds, nebyl bych v presu a nebál bych se o další úspěch a tak,“ dodal.

Jinak se ale rozhovor převážně točil kolem Battlegrounds. Greene opět zopakoval, že nevytváří hru, která by vyšla a slehla by se po ní zem, nýbrž že ji vytváří jako službu, která se bude vyvíjet a rozvíjet následujících několik let. Jestli mu vyjde jeho desetiletý sen, uvidíme. Stejně tak uvidíme, jestli si svou popularitu udrží i po letech jako třeba Counter Strike, ke kterému Battlegrounds někteří přirovnávají.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama