PC beta Destiny 2 bude od konzolí odlišná
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka PC beta Destiny 2 bude od konzolí odlišná

PC beta Destiny 2 bude od konzolí odlišná

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

11. 8. 2017 11:23 4
Reklama

Do vydání Destiny 2 stále ještě pár týdnů zbývá a v Bungie tedy se hrou něco bez přestání ještě kutí a posouvají vývoj nadále kupředu. A dnes se konkrétně dozvídáme o tom, jakým způsobem se hra vyvíjela od uplynulé betaverze konzolové verze a jak se na základě zpětné vazby i přímého sledování hráčů bude odlišovat PC verze hry v rámci další nadcházející bety.

Změny se pochopitelně týkají primárně on-line složky hry (a připomenout si můžete nedávný on-line trailer) a blíže je již představuje obsáhlý příspěvek na webu hry. Ten zároveň funguje i jako lákadlo právě k onomu nadcházejícímu betatestu PC verze hry. Ten přitom v případě předběžného přístupu začne již 28. srpna.

Ty největší a nejzásadnější novinky hráči pocítí v rámci matchmakingu, a to jak v režimu quickplay, tak i v rámci kompetitivní složky hry, nově to však budou dvě oddělené větve a každá se bude vyvíjet odlišně.

To konkrétně znamená to, že matchmaking pro quickplay bude klást méně důrazu na vyhledávání hráčů s obdobnými zkušenostmi a bude na základě toho také podstatně rychlejší.

Nemělo by docházet k tomu, že se začátečníci střetnou s ostřílenými veterány.

Naproti tomu matchmaking pro kompetitivní složku hry bude o něco pomalejší, na oplátku se však hráčům dostane ujištění, že by měli být do hry zařazeni na základě svých (podobných) schopností a nemělo by docházet k tomu, že se začátečníci střetnou s ostřílenými veterány.

Vedle toho ve hře byla opravena řada chyb, mezi něž patřily kupříkladu nekonečné granáty či rovněž nekonečné superschopnosti. Stejně tak třída Warlock nově nabídne ve srovnání s druhými identický dosah útoků na blízko. V minulosti a v případě konzolové bety měli tito bojovníci dosah ve srovnání s ostatními třídami o něco delší.

Chybět pak nesmí ani řada úprav a optimalizací, kam spadá například rychlejší nabíjení superschopností, silnější granáty v PvE režimech a navrch také rychlejší zisk nábojů, a to rovněž v PvE režimech.

Příspěvek pak ještě shrnuje otázku kompatibility s aplikacemi třetích stran a se softwarem určeným pro nahrávání, streamování a s programy zobrazujícími statistické údaje. Zde platí dříve zmíněné, aplikace využívající jakoukoli podobu overlaye budou omezené, neboť údajně používají stejnou metodu jako hacky (a bezpečnost a kvalita zážitku všech zúčastněných je koneckonců až na prvním místě). Se streamováním jako takovým by ale problém být pravděpodobně neměl, jen zde opět platí omezení pro overlay. K tomu pak Bungie ještě dodávají, že Destiny 2 bude mít vlastní možnost měření snímků za vteřinu.

Tak jako tak to bude právě beta PC verze hry, jež všechna tato omezení a specifika předvede, takže moudřejší budeme již za pár týdnů.

Plnou verzi hry pak můžete předobjednávat na Xzone, kde lze nalézt nejen sběratelské edice hry, ale také řadu doprovodných předmětů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama