Zákulisní video z LiS vypráví o hudbě hry
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zákulisní video z LiS vypráví o hudbě hry

Zákulisní video z LiS vypráví o hudbě hry

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

10. 8. 2017 09:53 6
Reklama

Američtí vývojáři z týmu Deck Nine vypouští do světa čerstvé informace týkající se chystaného prequelu příběhové adventury Life is Strange. Tentokrát je řeč o hudbě hry a o tvorbě soundtracku, který má v případě Before the Storm na svědomí britská indie kapela Daughter. Jedním dechem ale musíme varovat před tím, že zcela bez spoilerů to tentokrát pro mnohé potencionální hráče nebude.

Ve videu hovoří dva ze tří členů zmíněné kapely a zmiňují své znovuobjevené nadšení pro práci a například i to, kterak v Chloe vidí tu správnou ženskou hrdinku. Za další hovoří o nečekané výzvě, kterou s sebou přinesl úkol dokreslit atmosféru za pomocí hudby a vyvolat ve hráčích určité a scénářem zadané pocity. To prý byla pro tuto muzikální bandu velká novinka i přesto, že již v minulosti měli zkušenosti s tvorbou ryze instrumentálních skladeb.

V tomto případě je přitom konkrétně řeč nejen o vykreslení atmosféry samotné, ale i o navození a představení celkové nálady, kterou hlavní hrdinka měla po smrti svého biologického otce a v oněch těžkých chvílích, kdy se musela vyrovnat se ztrátou blízkého.

Přiložené video může leccos napovědět o tom, jak se jim tento nelehký úkol daří, celkový verdikt však přinese až poslední srpen a spolu s tím i vydání první z plánovaných třech epizod. Ty jsou každopádně k předobjednání na Xzone již nyní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama