DualShock oblékne fotbalové barvy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka DualShock oblékne fotbalové barvy

DualShock oblékne fotbalové barvy

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

10. 8. 2017 14:49 4
Reklama

Zcela mimo kontext jakéhokoli velkého fotbalového šampionátu a až po finále superpoháru UEFA oznamuje PlayStation novou a kusově omezenou podobu DualShocku 4. Ta si přitom klade za cíl potěšit právě fotbalové fanoušky, jde na to však celkem od lesa.

Jedni si tento nový DualShock jistě patřičně zamilují, umíme si ale vedle toho také představit i to, že celou řadu dalších hráčů tento potrefený design spíše odradí a ještě cestou utrousí nějakou uštěpačnou poznámku. Limitovaná edice nového ovladače každopádně dorazí na evropský trh 29. září (tedy ve stejný den, kdy vyjde i FIFA 18) a zaujme hned několika strategicky rozmístěnými prvky.

Předně na pravé straně vidíme logo smyšleného fotbalového klubu PlayStation F.C., jehož členy je beztak jistě každý fotbalový fanoušek s PlayStationem, a to nehledě na váhu, věk, či fyzickou kondici. Na levé straně ovladače pak lze nalézt taktické schéma jaké lze na bílých tabulkách z plastu vidět kupříkladu během oddechového času v hokeji (zde ale pochopitelně symboly značky PlayStation a ve spojitosti s fotbalem) a konečně na vrchu a na dotykové ploše ovladače lze spatřit vyobrazené pokutové území.

Zkrátka fotbalová paráda, jen v celkovém kontextu vlastně nechápeme, proč ten ovladač není třeba celý zelený. V takovém případě bychom mu mohli totiž jen těžko cokoli vytýkat, každopádně bez debat jde o kousek určený pro ty pravé fajnšmekry a od toho se také odvíjí i první reakce. Nicméně tak jako tak nám nejde do hlavy, proč tento kousek nemíří i do Anglie a za pozornost pak na jednu stranu stojí i úžasně nápaditá změť komentářů na Twitteru. Co na něj říkáte vy?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama