Ukázka Wolfensteina slibuje krev i humor
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ukázka Wolfensteina slibuje krev i humor

Ukázka Wolfensteina slibuje krev i humor

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

9. 8. 2017 14:31
Reklama

Bethesda trailery dělat umí a u znovuzrozené série Wolfenstein to platí hned dvojnásob. Ten aktuální je o cti, o službě vlasti, o parodii na televizní seriály, o násilné okupaci a koneckonců i o masivním vybíjení nacistů. Zkrátka taková klasika a denní chléb agenta Blazkowicze.

Ukázka začíná na poměry ostatních trailerů poněkud netradičně, u Wolfensteina jsme ale na hrané parodie již celkem zvyklí a ta aktuální má podobu prostřihu z komediálního seriálu o amerických chlapcích, kteří se snaží za každou cenu dostát slibům své vlasti. A to mimo jiné znamená i to správné stravování a neládovat se jednou tabulkou čokolády za druhou. A jestliže budou úspěšní a zdraví, tak se možná podívají i na druhou stranu barikády, o které však nacistická propaganda jistě slyší nerada – na stranu odboje.

A o tom již je ale druhá část traileru, která se aktuálně skládá výhradně ze záběrů přímo ze hry a z toho, kterak hlavní hrdina kosí jednoho zastánce idey čisté rasy a okupanta zároveň za druhým.

Wolfenstein II: The New Colossus se zkrátka blíží, 27. října je již málem za dveřmi a předobjednat můžete například na Xzone, kde budou k mání i sběratelské edice hry. Připomenout pak na to konto můžeme i naše první dojmy z výstavy E3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama