Ubisoft zakládá nový tým a láká talenty
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ubisoft zakládá nový tým a láká talenty

Ubisoft zakládá nový tým a láká talenty

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

9. 8. 2017 13:21 1
Reklama

Ubisoft ve švédské metropoli Stockholmu založil nové studio a do toho zlákal veterána a manažera série Battelfield, Patricka Bacha. Ten přitom na zmíněné sérii právě ve stockholmském studiu spolupracoval celých 15 let a během těch se stihl přičinit i na zmodernizovaném Star Wars Battlefront.

Oznámení o novém studiu pak poněkud netradičně doprovází nové (a ve své podstatě také velmi skromné) video, jež bylo paradoxně zveřejněno na britském kanále jinak francouzského vydavatele.

O přívalu konkrétních informací o plánovaných projektech si samozřejmě zatím můžeme nechat leda tak zdát, nicméně nyní víme alespoň to, že Bach bude v nově založeném Ubisoft Stockholm spolupracovat na chystané Avatar hře. Ta doplní příběh univerza snímku Jamese Camerona a bude rovněž doprovázet chystanou sérii snímků.

Ubisoft Stockholm na to navíc nebude zcela sám a tento tým spojí své síly s týmem Ubisoft Massive, který měl na starosti vývoj on-line akce Tom Clancy’s The Division. Samotný Ubisoft Stockholm by pak měl do dvou let nabobtnat až na stočlenný tým.

Samotné původní oznámení hry na motivy snímku Jamese Camerona si pak můžete připomenout zde. Nám pak nezbývá než se obrnit trpělivostí – už jen onen výhled růstu týmu napovídá tomu, že se brzkého představení konkrétní podoby hry jistě ještě jen tak nedočkáme. Ostatně k premiéře dalšího snímku také nedojde dříve než za pár let.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama