Party bojovka Brawlout míří i na Switch
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Party bojovka Brawlout míří i na Switch

Party bojovka Brawlout míří i na Switch

Pavel Makal

Pavel Makal

9. 8. 2017 12:20
Reklama

O bojovce Brawlout jste si mohli podrobně přečíst v Davidově preview. Tato párty bojovka, která se dá nejlépe přirovnat ke klasice jménem Super Smash Bros. je již nyní k dispozici v předběžném přístupu na PC, chystá se ale i na konzole a nyní se dovídáme, že letos na podzim dorazí také na Nintendo Switch.

Vývojáři tento fakt oznamují v novém traileru, který navíc odhaluje i další novinu - ve hře si budeme moci zahrát za hrdinu skvělé indie záležitosti Hyper Light Drifter. Vývojáři tvrdí, že Brawlout v sobě kombinuje preciznost klasických bojovek a pohlednou cartoonovou grafiku. 

Mezi klíčové vlastnosti hry patří agresivní soubojový systém, který odkládá krytí a štíty stranou a nutí hráče k mnohem ofenzivnějšímu chování. Každá postava má ale své vlastní schopnosti a specifický přístup, který musíte zvládnout, abyste uspěli. Nechybí ani speciální Rage Meter, po jehož naplnění se z vášeho svěřence stane ještě větší bijec.

Autoři hry slibují, že se každý týden budeme moci zúčastnit turnajů, pokud ale nehodláte hrát na soutěžní úrovni, i pro vás má mít Brawlout dostatek obsahu. Narozdíl od her, jako je Street Fighter nebo Tekken, klade na hráče mnohem menší nároky a užít si jej tak můžete i s přáteli, kteří neoplývají dokonalou schopností řetězit nekonečná komba. Na Switchi rozhodně půjde o fajn party hru, která zřejmě dobře vyplní čas před vydáním skutečných Smash Bros.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama