Aplikace Spotify je na Xboxu již dostupná
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Aplikace Spotify je na Xboxu již dostupná

Aplikace Spotify je na Xboxu již dostupná

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

9. 8. 2017 14:09
Reklama

Předchozí spekulace se potvrzují a dnes vás tedy můžeme informovat, že na Xbox One aktuálně konečně zamířila oficiální verze Spotify – streamovací a podcasty vysílající služba, které se ve světě dostává značné obliby.

Oficiální oznámení přitom přišlo ze stejných míst, ze kterých pocházela i původní spekulace a o rozšíření novinky o příchodu aplikace do 34 regionů po celém světě (ten náš trh přitom ve výčtu aktuálně kompatibilních zemí naštěstí nechybí) přišlo právě skrze blog Majora Nelsona.

Jako projev radosti a pro alespoň drobné sdílení obsahu s fanoušky při této příležitosti Larry Hryb skrze svůj blog vypouští i vlastní poskládaný playlist a zve fanoušky k tomu, aby si i oni poslechli něco dle jeho gusta, a to ať už na Xboxu či kdekoli jinde.

I na konzoli přitom samozřejmě platí, že aplikaci lze ovládat pohodlně i bezdrátově, a to klidně i z vedlejší místnosti za pomocí mobilní aplikace Spotify Connect. Stejně jako v případě verze pro PlayStation 4 pak platí, že verze zdarma obsahuje reklamy a nahrávky jsou sdílené v menší kvalitě. Placená verze pak znamená, že při svých herních zážitcích si můžete jako kulisu pustit některou z několika milionů skladeb v té nejvyšší dostupné kvalitě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama