Akce LawBreakers má na PS4 potíže
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Akce LawBreakers má na PS4 potíže

Akce LawBreakers má na PS4 potíže

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

9. 8. 2017 13:41 3
Reklama

Vypadá to, že nová akce CliffyhoB je náročná nejen na schopnosti a reflexy hráčů, ale nakonec také i na hardware, a to bohužel v nepříliš lichotivém slova smyslu. Ohlasy hráčů PlayStation 4 verze hry totiž mnohdy pro autory nevyznívají příliš dobře a hovoří o nedokonalé optimalizaci.

Prohlášení týmu Boss Key Productions na sebe naštěstí nenechalo příliš dlouho čekat a od včerejšího vydání hry (připomínáme launch trailer) již stihli vývojáři zareagovat. Za takto vzniklé obtíže se pochopitelně omlouvají a slibují okamžitou nápravu, je ale otázkou, jak mohlo k podobným problémům vůbec dojít. V případě PC verze hry se dá s větší pravděpodobností mluvit o nepovedené fázi testování, v případě uzavřené platformy a jediné hardwarové konfigurace je to však s podivem.

Stejně tak se prý podobné potíže neobjevily ani během některé z veřejných fází testování hry. Podrobnější analýza hry každopádně dala hráčům za pravdu. Zajímavé je ale přitom to, že hra má problémy pouze při hraní veřejných her a k tomu to navíc vypadá, že má největší potíže v momentech, kdy se někdo do hry připojuje či z ní naopak odchází (pravidlem to ale není). Stejně tak se zdá být problematické měnění rolí – kdykoli si některý z hráčů mění roli, tak to ostatní cítí v podobě drobných (až třetina vteřiny) záseků.

První oprava (takzvaný hotfix) by se měla dle prohlášení týmu i na evropských serverech každopádně objevovat již nyní, takže pokud máte se hrou podobné potíže, tak si na své konzoli určitě zkontrolujte, zda na vás náhodou nečeká aktualizace.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama