Gearbox potají kutí nový on-line titul
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Gearbox potají kutí nový on-line titul

Gearbox potají kutí nový on-line titul

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

8. 8. 2017 14:17 1
Reklama

Ve vší tajnosti se studio Gearbox jalo velmi nenápadně propagovat svůj příští titul a nebýt všímavosti druhých, tak bychom si nově spuštěné webové stránky propagující titul Project 1v1 snad ani nevšimli. Nicméně zvídavost hráčů tomu tak chtěla a citovaná stránka neunikla pozornosti ani nám, zatím však můžeme o tomto projektu mít pouze mlhavé představy.

Project 1v1 je kódové označení dalšího a prozatím stále ještě utajeného titulu týmu Gearbox Software (Borderlands, Brothers in Arms a koneckonců i převzatý Duke Nukem Forever), který v sobě snoubí prvky first person akcí a sběratelských karetních her, což už ve světle dnešní konkurence není považováno za kdovíjaký mišmaš. Jádrem hry by přitom měly být střety jeden proti jednoho, o čemž už ostatně něco napovídá samotný (a údajně stále pouze pracovní) název projektu.

Během tohoto léta by měl proběhnout (tedy pokud již v tichosti neprobíhá) uzavřený technický testy hry, který pravděpodobně není ani tak o vyzkoušení hry jako takové, ale spíše o testování samotných jejích principů s tím, že k dispozici v tuto chvíli budou zápasy hodnocené i ty nehodnocené.

Nicméně tím jsme vyčerpali aktuální přísun informací. Více toho o tajemném projektu Gearboxu prozatím zkrátka nevíme, tipujeme však, že půjde o dalšího zástupce frenetických on-line akcí a že kupříkladu kdovíjakého důrazu na příběh se tentokrát zřejmě s největší pravděpodobností nedočkáme.

Ten minulý pokus o multiplayerovou akci přitom Gearboxu příliš nevyšel a sotva rok starý Battleborn je nyní k mání již za hubičku, nechme se však ambicemi týmu překvapit. Gearbox se jistě poučil, a pokud se na něco můžeme spolehnout, tak to bude jistě to, že svůj titul nevydá v záplavě konkurence, což v případě Battlebornu znamenalo early access Paragonu a především mohutně úspěšný Overwatch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama