České sci-fi TauCeti vás vezme na cizí planetu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka České sci-fi TauCeti vás vezme na cizí planetu

České sci-fi TauCeti vás vezme na cizí planetu

David Plecháček

David Plecháček

8. 8. 2017 13:39 2
Reklama

Českých her vychází jako šafránu, a proto ve dnech enormního sucha jako je ten dnešní jim musíme dopřát prostoru, kterého se jim jinak nedostává. Po české zombie FPS z minulého roku se studio z BadFly Interactive prezentuje novým trailerem na nově oznámenou FPS střílečku TauCeti.

TauCeti Unknown Origin je popisováno jako kooperativní sci-fi, jehož příběh začíná dopadem naší lodi na neznámý svět. Nemusíme nijak složitě přemýšlet na tím, kde se tento svět nachází. Tau Ceti je totiž po Alfa Centauri A Zemi druhá nejbližší hvězda podobná Slunci. Zvědavost vědců si získala právě onou podobností s naším Sluncem, stejnou velikostí, aj.. Mnoho lidí upíralo své pohledy právě k Tau Ceti s domněním, že právě tam by se mohl nacházet mimozemský život.

Má to ale své ale. Okolo hvězdy je je sice dostatek materiálu potřebného k tvorbě planet, její prstenec ale ukrývá mnoho komet a asteroidů, které jsou pro život na těchto planetách nežádoucí. TauCeti Unknown Origin ale pravděpodobně předpokládá, že se nějaká planeta u známé hvězdy nachází. A právě na ní se naše výprava odehrává.

Není to ale ledajaká planeta, podle dostupného traileru na ní bují buněčný život, roste na ní spousta trávy a stromů a žijí tam pochopitelně i jiní živočichové. Jak říká popisek hry, jedná se o krásný, leč nebezpečný svět. Jelikož se jedná o open-world akci, musíte jej náležitě prozkoumat. Ať už sám nebo ve skupině hráčů. Tým z Uherského Hradiště si pro vás připravil jak režimy PvP, tak PvE. A údajně i silný příběh.

Novinka zatím nemá stanovené datum vydání, ale podle všeho míří na PlayStation 4, Xbox One, PC, VR i mobilní platformy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama