Battlegrounds lámou rekordy v počtu hráčů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Battlegrounds lámou rekordy v počtu hráčů

Battlegrounds lámou rekordy v počtu hráčů

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

6. 8. 2017 09:45 20
Reklama

O prodejních úspěších či o překonaných metách týkajících se počtů aktivních hráčů v poslední době píšeme poměrně často. A výjimkou není ani aktuální zpráva týkající se možná nečekaně ale nakonec celkem mohutně oblíbené on-line vybíjené jménem Playerunknown’s Battlegrounds.

Ta je sice stále ještě ve stádiu pouhého rozpracovaného titulu, dokončení údajně ale nic zásadního nebrání a ani ta nejhorší PR katastrofa by prý zdárnému konci vývoje hry nakonec nezabránila. Až tak moc si je Brendan Green jistý aktuálně zainteresovaným vývojářským týmem a jeho optimismu ostatně dává za pravdu i čerstvě překonaná meta půl milionu naráz hrajících hráčů.

Zpráva je přitom pouhou evolucí dalších podobných optimistických prohlášeních – za necelý týden hra kupříkladu dokázala vydělat úctyhodných 11 milionů dolarů, za tři měsíce přilákala na 4 miliony zájemců, do té doby nakonec utržila více než 100 milionů dolarů a k tomu trvale bortí a přepisuje zažité pořádky ve statistikách Steamu.

Stačí se podívat na aktuální údaje a hned je vidět, že v době psaní článku hra pokořila Counter-Strike: Global Offensive a s trochou štěstí může dýchat na záda i zatím nedostižné Dotě 2.

Úspěch je to zkrátka náramný a my nyní již můžeme být jen zvědaví, kam až povede, či zda se naopak nebude jednat o pouhou bublinu, jež splaskne stejně tak rychle, jako se i zprvu nafoukla. Vy už se ale s námi v diskuzi určitě podělte o to, zda máte se hrou i své vlastní zkušenosti. A pokud ano, tak nás zajímá i to, jak jste s tímto stále ještě rozpracovaným titulem dosud spokojeni.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama