R6 Siege již zkusilo 20 milionů hráčů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka R6 Siege již zkusilo 20 milionů hráčů

R6 Siege již zkusilo 20 milionů hráčů

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

5. 8. 2017 10:55 2
Reklama

Ubisoft se chlubí tím, že jeho on-line akci Rainbox Six Siege si již stihlo vyzkoušet a zaregistrovat se do ní na dvacet milionů hráčů. To už je každopádně úctyhodná cifra, a to i když vezmeme v potaz fakt, že mnohdy se mohli hráči do hry podívat jen krátkodobě a díky některé z nabízených akcí.

Francouzský vydavatel kupříkladu před časem představil takzvanou Starter edici hry a stejně tak byly k dispozici i volné víkendy, významu tohoto úspěchu to však nijak zásadně rozhodně neubližuje.

Zároveň jde o výrazný nárůst od letošního února, kdy se Ubisoft chlubil už tehdy úctyhodnými třinácti miliony hráčů, a to hra vyšla přitom již ke konci roku 2015. Hráčská základna tedy nadále mílovými kroky roste a v širším kontextu tak dávají mnohem větší smysl slova Yvese Guillemota, dle kterého momentálně není třeba na takový Splinter Cell čas mimo jiné i proto, že se pozornost hráčů zkrátka a dobře upíná jinam.

O své zkušenosti se hrou se s námi určitě podělte v diskuzi, další potencionální zájemci pak mohou zavítat například na Xzone, kde lze sehnat i zkompletované balíčky s bohatou nabídkou rozšíření.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama