Shadow Tactics vyšlo na konzole
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Shadow Tactics vyšlo na konzole

Shadow Tactics vyšlo na konzole

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

2. 8. 2017 07:25
Reklama

Velmi povedené taktické RPG Shadow Tactics: Blades of the Shogun nově dorazilo dle původních slibů i na konzole, a to tvůrci připomínají novou ukázkou přímo z hraní nové edice hry. Ta přitom dokázala na PC oslovit velké množství hráčů a dala vzpomenout na málem zapomenutý žánr, a to takže ve velkém stylu. Kupříkladu od nás si hra odnesla nejvyšší možné hodnocení a podobně se jí koneckonců dařilo i jinde.

I na PlayStationu 4 a na Xbox One se tak nově můžete zhostit role pěti unikátních postav, jež umí mezi svými nepřáteli šířit chaos i děs, jednoduché to však určitě není a jak připomíná recenze i níže přiložená ukázka, tak zapotřebí je třeba um, schopnost pečlivého plánování a především trpělivost.

K pozitivním výsledkům a úspěšnému splnění jednotlivých misí pak může dopomoci unikátní plánovací režim, který hráče nechává nejprve vše pečlivě rozmyslet i rozdat příkazy předem. Poté již nezbývá, než založit ruce a sledovat průběh předem pečlivě připravených kroků a akcí.

Celkově se lze přitom těšit až na 25 hodin důmyslné taktické zábavy s tím, že všechny platformy nabízejí hratelnou demoverzi a zajíce tedy kupovat v pytli určitě nemusíte. Kromě digitálních edic hry pak můžete zavítat i na Xzone, kde jsou k mání i předem avizované fyzické kopie hry.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama