Příběh The Long Dark doplní hraný film
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Příběh The Long Dark doplní hraný film

Příběh The Long Dark doplní hraný film

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

1. 8. 2017 15:21
Reklama

Silný vizuální styl adventury The Long Dark oslovil nejen hráče, ale i tvůrce filmové. A právě díky tomu se nyní můžeme těšit z krátkého a mrazivou atmosférou protkaného lákadla na chystaný celovečerní hraný snímek na motivy survival hry týmu Hinterland Studio Inc.

Ten bude mít pod palcem producent filmové série Resident Evil, Jeremy Bolt. Ten se pojí s vývojáři a chystá snímek vyprávějící o tiché a původem neznámé geomagnetické katastrofě, která připravila lidstvo o zázemí v podobě elektrického proudu a v případě hry uvrhla hráče v rolích pilota Willa Mackenzieho a doktorky Astrid Greenwoodové do zamrzlé krajiny severní Kanady.

First person survival adventura si získala srdce velkého množství hráčů již v rámci programu předběžného přístupu a tvůrci dokonce dokázali překročit metu jednoho milionu prodaných kopií hry. S dnešním vydáním prvních dvou kapitol plnohodnotné singleplayerové kampaně pak popularita jen roste, a to má nyní za následek současné a filmovým střihem doprovázené oznámení.

To navíc doprovází krátké video jménem Elegy, které slouží nejen jako lákadlo k chystanému snímku (nejedná se přitom o plnohodnotný trailer ukazující záběry z filmu), ale také jako trailer k samotné hře, jejíž příběhová složka právě vychází. Více o té se už ale můžete dočíst v jedné z předešlých aktualit.

Samotné přiložené video pak kreativní ředitel hry a scenárista filmu Raphael van Lierop popisuje jako vizuální báseň, jež nejlépe interpretuje směr, jakým by se v případě filmu rádi v týmu ubírali. Finálními kvalitami se však nechme překvapit, režisérský post ani žádné další detaily sice ještě neznáme, potenciál však svět hry nabízí značný a nám nezbývá než doufat, že jím nebude nešetrně promrháno.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama