EA Access poprvé opustí jedna z her
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka EA Access poprvé opustí jedna z her

EA Access poprvé opustí jedna z her

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

1. 8. 2017 14:40 7
Reklama

Vault titulů hratelných v rámci předplatného služby EA Access se doposavaď pouze rozrůstal o nové kousky. Obzvláště online složka stárnoucích titulů amerického vydavatele tím obvykle zažívala druhé nakopnutí a k jinak úspěšným hrám se dostali i váhavější hráči.  18. říjen se ale do análů zapíše jako první den, kdy se hra s programem rozloučí. První obětí se stane FIFA 14.

Není třeba za tímto rozhodnutím hledat žádnou vědu. Starší ročník virtuálního fotbalu prostě dosloužil svůj obvyklý online životní cyklus. Společně s vypnutím serverů odchází do věčných lovišť i jakákoliv podpora titulu. EA nicméně uklidňuje hráče, kteří stále stojí o hraní čtyři roky starého fotbalu. Předplatitelé služby s kopií staženou na disku o možnost hraní offline nepřijdou. Po 18. říjnu ale fotbálek s Messim na obale nestáhnete.

“Je nám líto když vidíme jakýkoliv titul mizet z naší nabídky, a můžete si být jisti, že do budoucna se pokusíme co nejvíce omezit další odstraňování. Zatím doufáme, že si užijete jiné tituly z naší služby, třeba všechny další ročníky FIFA, a těšíme se na vás na hřišti,” komentuje situaci EA.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama